Takläggning

Vi lägger tak i en av Upplands vackraste kommuner

Österåker, med sitt vackra läge i sydöstra Upplands skärgård, är en av mellansveriges mest attraktiva kommuner. Här finns såväl fritidshus som sjönära villor och radhus i klassisk skärgårdsmiljö samt mer urban bebyggelse i exempelvis huvudorten Åkersberga.

När man lägger tak i skärgårdsmiljö finns det ett antal faktorer som spelar in och främst av dessa är klimatet. Det blåser ofta friskt längs med kusten och det finns en hög luftfuktighet vilket ställer höga krav på tak, dörrar och fönster. Då vårt företag har sitt ursprung i Finland har vi en stor vana vid östersjöklimatet och vet vad som krävs för att taket ska ligga stabilt oavsett väder och vind.

Se över ditt fritidshus

Ute i skärgården på exempelvis Ljusterö, Särsö, Ingmarsö eller Husarö är det många som har sjönära fritidshus. Dessa drabbas ofta extra hårt av såväl vatten i form av regn eller i form av vågstänk under höstens stormar. Boka in en tid med någon av våra takläggare för att göra en snabb genomgång av taket på ditt fritidshus så att du inte plötsligt står där med fuktskador och bortslitna takpannor. Vi kommer ut till ditt hus och gör en grundlig besiktning och lämnar sedan förslag på möjliga åtgärder, i de fall där sådana är nödvändiga.

 

 

Vi har god lokalkännedom om Österåker med omnejd!